söndag 21 juli 2013

Berlin del 8 - konst och alkohol

Precis utanför vårt hostel stod den här enorma plåttratten. Det krävdes bilder.


 Jag köpte för övrigt de här byxorna i en liten affär någonstans i Friedrichshain och jag älskar dem. Galet bekväma, och även om de inte är det mest smickrande plagg jag äger så älskar jag hur de ser ut.


Man kunde ju ropa i megafonen förstås. Så det gjorde vi. Bara obscena saker förstås.


När vi stod där och larvade oss som bäst, kom den här lilla damen fram. Det visade sig att det var hennes son som gjort den färgglada megafonen av bildelar. Det är en liten värld.

Vi varförstås ute en massa, men det blev inte så många bilder. Dels orka jag inte släpa med mig kameran, dels är det så himla mörkt inne på barerna och dels var jag upptagen med att ha roligt. Men jag älskade att gå ut i Berlin, det är en av få städer där man verkligen kan festa dygnet runt om man vill.Man måste dock säga att de verkligen går all in med dekoren, det ser alltid ut som om någon rånat en Halloweenaffär för att fixa varje rockbar.

Sista kvällen var vi i alla fall på Trinkteufel. Fick aldrig kläm på det uttalet, men jäkligt trevligt ställe. Älskar att alla röker inomhus också. Jag menar, om det var så hemma i Sverige också hade jag nog blivit galen, men nu kändes det så himla dekadent.


Det sista vi gjorde innan vi åkte hem var att gå på Wild at heart. Jättetrevligt ställe, men typ bara skandinaver där inne. Sen var vi tvungna att åka hem, men det kommer definitivt bli fler besök i denna stad!


Inga kommentarer: