tisdag 4 juni 2013

Tillbaka från Göteborg

Återförenade tillslut! (Kims bild)

Herregud vilka fullspäckade dagar det har varit! Utflyttningsfest hos Chris i fredags, Harrys, efterfest, 7.44-tåget till Göteborg, häng med Kimza, Saffires releasefest, häng med bandet, efterfest, tupplur, West Pride, softkväll med Silver Lingings Playbook, fyra timmars sömn, 6-tåget till Stockholm, slutseminarium, direkt till jobbet och sen äntligen hemma i min egen säng. Här är helgen genom instagram men - ni kommer inte att tro det! - det kommer riktiga bilder! Håll ut bara.

Kim hade en rosett som var exakt samma färg som mitt hår, så den snodde jag förstås. Jag fick en massa vackra ögonskuggor av henne också, dem ska jag snart leka med!Sen gick vi på Saffires releasefest på Sticky Fingers. Det var hur bra som helst, och härligt att vara tillbaka på klassisk rockmark.
Saffire! (Kims bild)

Efteråt drog vi med bandet till 2112, goa gubbar som de säger därnere.

West Pride. Jag blir så lycklig av Pride, rörd, det är en så överväldigande känsla av att vara del av något större. Fotade för Hey Sugar förstås, det kommer upp strax. (Kims bild)Efteråt var vi helt slut, så vi bara käkade chips och såg på film. Kvalitetstid! Jag borde lagt mig tidigt, men jag ville verkligen inte somna och missa nåt.

Inga kommentarer: