lördag 29 juni 2013

Midsommardagen

Kvällens enda bild, tagen av Marita, eftersom mitt kamerabatteri dog :(
Min kompis Marita sov över hos mig efter vår midsommarpicknick. Vi spenderade dagen med att ligga i sängen och se the Mighty Boosh. Men min kära granne ovanpå ringde på dörren och frågade om vi ville ha vin. Det ville vi förstås. Så vi hängde litegrann.

Han är så himla konstig min granne. Vi har liksom inte hängt sen förra året någon gång, men plötsligt är vi bästisar igen. Lite skumt, men vad fasen. Vi drack hans vin, Marita lärde oss lite norska. Sen tackade vi för tillställningen genom att kidnappa min grannes bästis (bilden ovan) och dra med honom på dödsmetallkonsert.

Smothered spelade på Copperfields, så jag tog med dem dit. Mötte upp ett gäng fina vänner och lite nytt folk. Lite ljudtrassel till trots var det en bra spelning. Efter lite häng drog vi på hemmafest på Södermalm. Trevligt folk osv, men jag ville bara möta upp Mimmi och hänga med henne. Så jag drog med Fredrik till Kellys och avslutade kvällen där. Jag är inte alls så förtjust i Kellys, men sällskapet vägde upp i alla fall.


1 kommentar:

Septikemi sa...

Fan vad fint ditt hår ser ut med ljuset i bakgrunden! Som en gloria.