lördag 4 maj 2013

Valborg

Så här såg jag ut. 
Det är väldokumenterat hur mycket jag har emot "suparhögtider." Det är också väldokumenterat hur gärna jag än vill stanna hemma så hamnar jag alltid någonstans ändå. Denna Valborg var jag dock överallt. Lyckades dock undvika både bål och Uppsala även detta år.

Jag inledde med middag hemma hos mamma och pappa. Jag hade verkligen tänkt ta en lugn kväll, men sen drog jag till Vampire Lounge för att möta upp nya bekantskaperna Estelle och Marita. Vi drack en massa drinkar och hade supertrevligt. Älskar Vampire Lounge också, allting är så himla gott där. Efter att sällskapet skulle åka hem tog jag mig vidare till Anchor för att hänga med Anna, Philen och lite annat löst folk. Såg lite Rockkaraoke - som vanligt var de som sjöng antingen jättebra eller jättedåliga.

hänger i mörkret på Anchor, Philens bild.
Sen åkte jag på hemmafest hos Lina efter att ha fixat en slevenpizza på vägen. Den där pizzan var fasen mitt livs höjdpunkt. Hemmasfesten var grym, jag träffade en massa fint folk jag inte sett på evigheter, och ett gäng nya också. Sedan vidare till Harrys, där det var Turbovalborg. Dansade och hängde, folk petade på mitt hår (det ÄR blått men känns precis som vanligt hår, jag lovar.) Efteråt ville folk gå antingen på White Room och efterfest, men då gnagde jag av mig mitt ben och sprang till nattbussen istället.

2 kommentarer:

Betty Bones sa...

Drinken ser fan giftig ut, haha!

Sv. Blinkar man inte like crazy om någon annan ska pilla vid ögonen?

bela sa...

Som sagt, välkommen tillbaka! :D
Du är lika tjusig som vanligt! Jag rådiggar hårfärgen!