onsdag 22 maj 2013

Oväntad lördag


Emma och jag kämpade med forskningsrapport of doooom. Sen prövade vi på nya saker. Det här innebar att jag såg hockey och melodifestivalen, och hon gick på rockklubb. Hockeyn var förvånandsvärt engagerande, måste jag säga. Jag sätter aldrig på ett idrottsevenemang om inte någon tvingar mig, men så fort jag gör det märks det att jag en gång i tiden var otroligt intresserad av idrott.

Melodifestivalen var okej. Jag uppskattade produktionen (och Petra Mede!) mer än musiken förstås, det var oerhört platt. Dock fastnade Finlands låt genast. Catchy och irriterande, som det ska vara.

Efter det hjälpte jag Emma med sminket och instruerade henne hur hon skulle göra med håret ("större! Större! STÖRRE!") innan vi drog till Rocks. Eftersom det var helgen innan löning var det rätt dött, men alla som var där kände jag typ, så det blev livat ändå. Emma verkade trivas ganska bra, och satte genast igång med att fläta mina killkompisars hår. Det var som om hon instinktivt visste att vägen tille en hårdrocksmans hjärta är att berömma hans hår.

Inga kommentarer: