söndag 12 maj 2013

Nya skor & mina störiga fötter

Jag har köpt nya skor. Behövde jag dem? Mjaaa... Men på något sätt kan jag alltid göra rum för ett till par. Dessutom var de på rea och försäljaren råkade slå in rean två gånger, så de blev nästan gratis. Jag sa förstås inte ett knyst om saken.

Mina fossingar är på det stora hela som skapade för att ha högklackade skor. De är smala och härdade efter att han sprungit barfota på grusvägar varenda sommar. Jag får väldigt sällan skavsår och kan utan problem stå upp en hel kväll i klackar. Men - MEN - jag är precis mellan två storlekar och det är verkligen irriterande. För det mest har jag därför skor inte pumps. Dock kändes det här leopardmönstrade paret helt rätt i butiken, så de fick följa med ändå. Men under kvällen blev det uppenbart att de var lite för stora. Lyckligtvis kan man ju köpa sulor och sånt, så det är ju inte hela världen, men jag tycker att mina fötter gott kunde välja en storlek istället för att vela.

2 kommentarer:

Sofie sa...

Men fiiina!!!!

Betty Bones sa...

Men snygggga!

Sv: Åh, jag vill se crazy stupid love! Älskar Emma Stone och den där grabben som spelar, minns inte vad han heter nu, men har hört rätt gott om honom också, har läst att James Deen är porrvärldens motsvarighet till honom - och James Deen är ju underbar, så det måste vara åt båda hållen känner jag