lördag 18 maj 2013

Första skräckfilmen jag såg på nästan 10 årJag skulle inte säga att jag är en särskilt rädd person egentligen, men jag ser inte det roliga i att utsätta sig för dumma saker för att testa sin rädsla. Som att se på skräckfilm till exempel. Jag blev extremt illa berörd när jag såg Sjätte Sinnet när jag var yngre - och den filmen har elvaårsgräns. Men som en del i ett fobiprojekt vi gör nu, ska alla i min grupp möta en rädsla och detta var min. Så vi satte oss ner för att se the Ring - eftersom de andra i gruppen enats om att den var värst.

Det gick faktiskt över all förväntan, även om jag satt och svettades hela filmen. Den var definitivt obehaglig, men jag tror det hjälpte mig att jag sett ett helt gäng parodier på den. Och efteråt kändes det så jäkla bra att jag lyckades göra det, efter nästan 10 år.

Däremot hände vad som kan ha varit det läskigaste jag varit med om. Vi ser alltså the Ring, vi är väldigt nära filmens dramatiska klimax, vi sitter som på nålar... och då ringer det på den fucking jävla dörren!!! Jag trodde att någon av dem bett en kompis ringa på just då för att skrämma mig, men de är lika rädda. Emma går långsamt, långsamt mot dörren. Öppnar den. Och där står... några koreanska missionärer med sinnessjukt dålig tajming. Men herregud vad rädd jag blir.

1 kommentar:

bela sa...

hahaha. vad fan! :D vilka är oddsen ba'? dålig timing deluxe!

jag kan ju tillägga att evil dead på bio igår var jävligt nice! slutet var lite jobbigt men annars fanns där många skrämselpoäng att hämta hem!