tisdag 14 maj 2013

Closeup kryssningen

Tre jäkla kryssningar har det blivit de senaste månaderna. Helt galet. Jag gillar ju inte ens att kryssa. Men för ett tag sen frågade jag vad som hände i helgen, och det här rara paret hörde av sig och sa att de hade en extra biljett till Close-up kryssningen. Man är ju inte den som är den, så innan jag visste ordet av satt jag på en båt.

Chris' bild. Hon heter chriswild på instagram.
Jag sa de berömda orden "Jag ska bara leta efter en kompis, men jag är nog tillbaka om 10 minuter." Yeah right. Jag var inte tillbaka i hytten förrän sju på morgonen. Jag gick till Chris' hytt, sveptes med som av en virvelvind. Jag var i hur många hytter som helst, jag hängde med band, grattade folk jag inte hade någon aning om vilka de var, stal någons hoodie, letade efter folk jag inte kände, var i konstant rörelse, skrattade och dansade genom korridorerna.

Chris och soluppgången
Vi satt på däck ett gäng nya vänner och såg solen gå upp. Det var oerhört vackert. Det fanns fortfarande is på havet, himlen var rosa och persikofärgad och jag kände mig väldigt nöjd. Sen slickade en kille från Skitarg i örat och jag kände att det var dags att tänka på refrängen.

Jag sov några timmar, vaknade av att en kille i hytten dunsade in vid tolv. Han hade inte sovit alls. Jag gick för att käka, hittade Chris, såg Corroded, fick äntligen mat. Lyssnade på Rockkaraoken (väldigt blandad kvalité kan man ju säga) och återförenades med Anna och Philen.

Philens bild
Vi gick i land, köpte mat och drog hem till Anna för att ta en tupplur och sedan fortsätta. Bättrade på sminket, gjorde några drinkar och åkte till Rocks. Träffade en massa folk från båten, och annat löst folk. Jag var verkligen överallt. Hade knappt tråkigt ett ögonblick på 30 timmar. Verkligen ett tecken på att man ibland måste tvinga iväg sig på saker man kanske inte är jättesugen på - bara för att få ett äventyr.

Och så här såg jag ut förresten. 

1 kommentar:

Septikemi sa...

Bli slickad i örat låter inte som en hit men i övrigt verkar du ju haft det gött!