fredag 10 maj 2013

10 things lined upon a shelf, reasons to be cheerful for myself

Jag går igenom en lite jobbig period just nu. Jag tänkte göra som Nerina Pallot (i denna låt) och lista tio saker som gör mig glad.

1. Återvändarna
Två av mina absoluta favoritpersoner kommer befinna sig i Stockholm i sommar. Den ena återvänder från Australien, den andra från USA. Att äntligen kunna käka middag med dem och snacka om livet känns som bäst i världen. SKYNDA ER!

2. Streetart i mitt område
Jag älskar street art rent generellt, men på sistone har det börjat dyka upp en massa coola grejer precis i mitt område. Till exempel det klassiska Rådjuret. Älskar det.

3. Jag såg henne idag i receptionen - Anders Fager
Jag fick den här boken av Patrik (presentgivandets mästare) för ett bra tag sedan, men äntligen har jag tagit tag i den. Jag är cirka halvvägs och jag vill inte att den ska ta slut. Jag älskar hur fantasi och verklighet flyter samman. Och särskilt det långa första kapitlet, då vi i korta meningar får följa vår hur vår hjältinna Cornelia dansar och flyr genom nittiotalets Europa, dansar, knarkar, möter mörkret osv. Det är helt otroligt. Måtte den hålla upp i slutet.

4. Wreck it-Ralph

Fin film om bad guy Ralph som tröttnar på att vara ond, lämnar sitt spel och hoppar in i andra. Gjord med mycket kärlek till gamla och nya arcade games och tv-spel, full med små blinkningar till dessa (jag förstod nog max 1/5). Det finns ett ganska stort plot hole, men Wreck it-Ralph är ändå charmig och lättittad. Det är inte en sån film man kommer att komma ihåg om ett år, tror jag, men ibland behöver man en sån! Gillade!

5. LäppstiftAlltid min favorit. Helst vräka på med mörka, konstiga färger. Livet är för kort för blygsamma läppstift.

6. Darth Vaders skrevfläktJag önskar verkligen att jag köpt den här när jag och Kim var på Universal Studios. Den är ju helt jävla klockren. Fnittrar varje gång jag ser den.

7. Bubbelgum
Mitt favoritgodis. Att blåsa stora bubblor är bara en av mina många talanger.

8. Fina underkläder
Det får ni av naturliga skäl ingen bild på - det här är inte den sortens blogg! Men jag älskar spets, korsetter, strumpebandshållares, garters, torsletter - rubbet! Fint ska det vara därunder. Om någon ser det eller inte spelar ingen roll.

9. Små förnimmelser av kärlek

10. Att jag är med i "Berättelser från Engelsfors"


Jag menar; titta! Hårfärgen, frisyren, sminket, den trista kaxiga attityden och det sura ansiktsuttrycket. Det ÄR ju jag. Bästa någonsin.

Inga kommentarer: