torsdag 14 mars 2013

Hur man får i en piercing igen

Bilden ovan visar vad man defintivt inte vill se när man vaknar. (Piercade människor vet vad jag menar.) Tidigare har jag tappat kulorna, men det här är första gången hela skiten kom ut. Om du är tjej är jag övertygad om att du vid något tillfälle missat att ha örhängen några gånger och sedan behövt trycka in det igen. Det här kändes inte ens nästan så.
Trots att det är 5 månader sen jag tog den gjorde det verkligen skitont, men det var bara att sätta på lite glidmedel och trycka igenom. Ögonen tårades och jag svor, men nu är den på plats igen. Hurra!

3 kommentarer:

Johannas Rockabilly & Vintage sa...

Hatar när man råkar tappa in kula, jag vet inte hur många gånger jag gjort de innan!

bela sa...

när jag hade septum så tog jag ur den varje gång jag skulle jobba (jag jobbade inom vården redan då) och det var ett helvete varje gång. Näsan svällde upp och jag blev grinig men så höll jag på i.. 2 år. Kanske mer.
Det är ju den värsta "hinnan" längst fram som man ska komma igenom först. Jag kommer inte ens ihåg hur jag gjorde för att det skulle gå lätt. Lite tryck, smärta och tårar (Som du sa), sen är den fan inne. Mer kan man ju typ inte göra..

Blasfeministen sa...

Själv brukar jag använda mig av en ledsticka. Finns att köpa på Barbarella i olika storlekar. Smärtfritt och det går snabbt att sätta tillbaka smycket. Man slipper det där med att gängorna sliter i fistelväggen = mindre chans för små sår.