onsdag 27 februari 2013

Måste man låta andra veta att man är i ett förhållande?

Okej. Såhär. Jag tycker i teorin inte att man har redovisningsplikt, klart att man inte behöver säga "Hej, jag är i ett förhållande" till varje person man träffar. Faktiskt kan det vara ganska störigt. Men å andra sidan är jag rätt så trött på att folk liksom missar att berätta det här med att de är ihop med någon. Det är ju ganska lätt att få fel idé då. Ibland är det uppenbart att de undanhåller informationen med flit eftersom det finns en förhoppning om att få ligga. Men även om ingen raggar tycker jag att det är lite konstigt om man pratar i flera timmar med någon, och att personen i förhållande inte ens nämner sin pojk- eller flickvän. Känns som om det borde komma upp i förbifarten åtminstone?

Alltså ja, jag vet inte riktigt vad jag tycker. Har någon några åsikter?

3 kommentarer:

A rock n' roll lifestyle sa...

Komplicerat, pratar ganska sällan om min pojkvänn, men det kan nog finnas en logik i det. snackade konstant om mitt ex när vi var tesm hela vääärlden visste vem han var typ. Så nu harj ga kanske mer utav ett privat förhållande? Eh, äh orbajs.

Candy Dollheart sa...

Det känns ju faktiskt som att det är en sak som bord ekomma upp. Pratar man i flera timmar och inte nämner något om -min flickvän och jag gjorde...- eller -min pojkvän sa att..- Känns det verkligen som att det är ett medvetet undanhållande. I think.

Kommentarsvar: Aaa... just den från H&M? I gotta check it outz i butiken..
Jamen det tycker jag låter som en bra plan! Onsdagar brukar vara visa på det sättet:)

Septikemi sa...

Om jag pratar med en person av motsatt kön så tycker jag att det är rätt schysst att nämna att jag har en partner bara för att markera att jag gärna är social men inte mer än så. Men jag har förstått att långt ifrån alla håller med. Och vissa struntar i det och raggar för fulla muggar ändå.