onsdag 23 januari 2013

Soffkarameller

Jag är i skriande behov av en ny soffa (och har så varit i fyra års tid.) Den jag har nu är ful, trasig och obekväm. Men det är verkligen svårt att hitta rätt tycker jag. Soffor har en helt annan personlighet än andra möbler, och har en tendens att bli väldigt dyra. Jag gillar den här från Mio, den är quirky, fulsnygg och skulle nog göra sig bra hemma hos mig.
Den här knubbiga varianten från furniturebox är också rätt charmig, men armstöden är för låga och tassarna är fula.

Den här soffan gör mig så  bitter. Varför måste den vara vit för? Jag älskar modellen och hade kunnat jobba med vilken annan färg som helst, men jag spiller för ofta för att ha en vit soffa. Från Chilli.

Den här duvblå rackaren heter Kaxholen, och det tyckte jag var rolig. Den är kortare än två meter, vilket känns bra för utrymmet, men kan vara för litet. Just blått dessutom funkar inte så bra med resten av rummet. Från EM.

Du är fullkomligt charmerande Stalandssoffa, men du är för liten. Jakten går vidare.

3 kommentarer:

Candy Dollheart sa...

Tjusiga soffor! Rekommenderar färger brun-beige-grå-greige-melerad annars, det har jag och det matchar de flesta fläckarna haha:)
Och svar på din kommentar; Ah! Tack för tips! Skall definitivt kolla upp ställen det finns på innan då… Och hålla mig till läppstift^^, kan nog inte hålla mig borta från läppglans dock hehe… och taack, I will:)!!

Betty Bones sa...

Vilka babe-soffor :O

Söderbergskan sa...

Det är så himla svårt med soffor! Alla nya tycker jag är så himla fula, med sina moderna "divaner". Och alla gamla soffor är så himla dyra, eftersom de är så eftertraktade idag. Det är ett himla letande efter den perfekta soffan. Min drömsoffa är grön i 50-talsstil. Svårt att hitta en bekväm sådan i princip oanvänt skick bara, som inte kostar skjortan.