fredag 16 november 2012

Sweden Rock 2013

Kom igeeeeen nu då Sweden Rock. Jag är så stört otaggad på nästa sommars festival att det finns inte. Jag vet att det bara är november, och att Sweden Rock brukar behöva lite tid att komma igång med släppen jag gillar - men ändå. Däremot är jag sugen på engelska Download. Kimza och jag har velat åka ett bra tag, så i år blir kanske året? Skogsröjet ser lovande ut också.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är med dig! Det är dock lockade med SRF då Rush äntrar scenen men de får fan lina upp några fler om jag ska betala 2400 riksdaler.
Download har lockat mig länge men min festivalbuddy tycker att det är meckigt + att vi beställt Iron maiden- biljetter för konserten i Stockholm.
SRF tycks inte ha så mycket att komma med längre.. Inte konstigt. Alla gubbar som var nåt att ha har ju antingen dött eller tappat det.
/Bela

(Blogspot vill inte ta emot mitt namn eller hotmail..)

Baby Strange sa...

Ja det är just det, det finns flera band som jag kan tänka mig att se. Men man vill ju att det ska vara bad som man bara MÅSTE ta emot. Jag tror SRF ofta satsar för gammalt.

Vi snackade om saken, och kom fram till att det nog inte är jobbigare att ta sig till England än till Sölvesborg eller nån annan svensk avkrok.

Tråkigt med blogspot. Det kukar ur ibland :/