tisdag 14 februari 2012

Fulaste omslaget någonsin?

bild från dynaztys blog
Dynazty. Alltså, Dynazty... jag vet inte vad jag ska säga. Jag har så många frågor. Vad fan är det här? Hur tänkte ni nu? Vad är konceptet? Har ni bara frilagt en partybild eller togs det här i en studio av seriös fotograf? Var fotografen full? Varför håller ni en snubbe upp och ner? Varför har han anklarna om en annan snubbes hals? Snubben med benen om halsen, var är hans andra fot? Varför räcker två av fem ut tungorna? Varför silverbyxor (jag lägger mig inte i hur förbannat fula de är utan att de bryter bandets i övriga rätt enhetliga look) Är snubbarna på högerflankerna inklippta då de inte alls verkar relatera till resten av sällskapet? Varför knyter han till vänster näven så där menande? Varför har ni asmycket vitt utrymme på sidorna? Vad är det för fläckar/skuggor "under" er? Hur gestaltar detta "land of broken dreams"? Är den här bilden verkligen och ärligt talat den bästa som någonsin tagit på er? Är den här bilden det som kommer sälja skivor? Skapa ett following? Kommer ni vara stolta över det här om tio år? Om tio veckor?

Okej. Sammanfattande fråga: Varför? Bara varför.

2 kommentarer:

E sa...

Grafikerna är alla gånger polare med bandet. Och fick därför jobbet, trots brist på kompetens, då han gick med på att göra det gratis. Eller också för att de inte ville såra hans känslor. För det måste vara en kille.

Förresten, Ginger längst till höger. Varför känns han så påträngande bekant? Har du hånglat med honom? Har JAG hånglat med honom? Eller har vi bara sett honom out and about, och hans underliga sidbena lämnade ett most lasting impression?

Baby Strange sa...

Tror du att det är en faktisk grafiker involverad? Jag är skeptisk. Känns mer som en polare bara "jag kan ladda ner Photoshop, jag fixar."

Jag är definitivt oskyldig till gingerhångel, men vad du haft för dig kan jag inte svara för ;) Jag vet verkligen inte.