söndag 22 januari 2012

BabyStrange & Sweden Rock Festival

Jag försöker verkligen ha en positiv inställning till sommarens festival, men det inte helt enkelt. Det känns som om Sweden Rock traditionellt brukar ha tre inriktningar. Det sleazeiga, den klassiskt bredbenta rocken och döds/black. Men i år känns startfältet mycket spretigare. Jag läser bandnamnen och försöker  föreställa mig vilka den här festivalen riktar sig till i år.

Det är ärligt talat inte särskilt många band jag vill se och det är jättekonstigt, för alla tidigare år har jag bitit på naglarna i rädsla att något skulle krocka, sprungit mellan de olika bandet och verkligen fått planera min tid.

Jag tänker att det bara är att vänta lite, snart kommer de släppa några riktigt bra band. Men då väljer SRF att publicera detta på sin facebooksida.

Och där börjar nagelbitandet. För visst känns det som om de säger "det blir inte mycket bättre än så här"?

3 kommentarer:

Pinup-fotograf - Miss Emelie ' sa...

sv; Okej! Jo men så har jag också uppfattat att det funkar.

JAg tycker det blir bättre för mig när jag duschar och tar bort all jävla död hud, som jag typ åste dra bort.

Senaste dagarna har jag varit skit dålig runt ögonen, är skit svälld och röd runt ögonen. Sist jag var på Allergikliniken fick jag Korriander-droppar & en munspray. Och sen läste jag att av Homeopati så skulle man bli sämre först och sen bli bättre? Blev du det?

/Em

lady do or die sa...

Skogsröjet har bättre band och det är en liten festival mitt ute i ingenstans i närheten av norrköping och endast två dagar. Inte samma feeling som SRF men det har fan lyckats bättre i år - och då börjar man ju undra lite över SRF's uttalande..?

Nathalie sa...

Fast jag trodde inte att dom skulle ha råd alls med en festival i år eftersom de var tvungna att betala massor för poliskontroll som de liksom glömt bort tidigare eller nått i den stilen..

Hade iaf grymt kul där förra året!