måndag 19 december 2011

Can't get out of bed // and you can't sleep


Den där känslan när man är med på en asfin förfest med en massa nice folk och så går alla ut utan dig. Den känslan. Well, det hände precis mig. Det enda jag hade till tröst var en grillad kyckling och en halv flaska coca-cola. Tragiken.

Borde gjort ett ryck med all skit som fortfarande släpar efter men det går fan inte. Jag är så sjukt slut. Har praktik 9 timmar om dagen. Älskar det. Fokuserar stenhårt och försöker vara världens duktigaste. Sen går man hem, sover på bussen och sover på spårvagnen och käkar och hinner i bästa fall umgås lite innan man helt slocknar men sömnen blir ryckig för man är för trött för att kunna sova. Den här oändliga tröttheten som inte går att driva bort och varje gång jag försöker fokusera tankarna flyter de ihop till en trög sörja.

Men bra saker också förstås. Göteborg är fantastiskt. Kimza är grym och alla hennes vänner är så lätta att umgås med. Motörhead och Katatonia till Sweden Rock. Imorgon ska jag se en bekants performance "In burning - In bashing back - In blooming" och senare uppleva avenyyyyn.

1 kommentar:

Septikemi sa...

Öl är gott, simple as that :P

SV: Ja men Graveyard är fina live. Mkt bättre än på skiva t.o.m.