torsdag 29 december 2011

24 december 2011


Började dagen med att jobba i bokhandeln. Det var tredje året i rad som jag jobbade jul och jag gillar det, folk är trevliga, glada och tacksamma. Slängde i mig några sushibitar så jag skulle stå mig. Men givetvis fanns det en knäppgök (det finns en varje år) som höll oss kvar en kvart efter stängning. Fattar inte vad folk har för problem, vi har ju egna liv. Åkte ut till mormor och morfar för sedvanlig jullunch. Alla som är äldre än 20 vill inte vara med i bloggen eller på facebook så ni får inte se så mycket bilder.

 Så här såg i alla fall jag ut. Det var innan systemkameran så alla kläder blev bara ett svart hål typ :(
 De två aporna var rutiga dagen till ära.

 Till efterrätt fick alla som hade åldern inne blåbärs- och hallonsorbé med champagne.
Så gott att jag nästan grät en smula.
Vi bytte julklappar och skrapade lite triss. Vann sammanlagt 175 spänn.
My brother the grinch. Sen åkte jag hem med familjen. Vi gav varandra julklappar med spontana rim, massa fina saker, åt sjuka mängder godis och chips. Sen såg vi inspelad Kalle Anka (civil olydnad!!!)
Jag somnade innan vi kommit till Piff och Puff, och låg utslagen på soffan precis hela kvällen. Sådan är traditionen. Det har jag ingen bild på, så ni får en med sovande lillebror istället. (Awwwh!) Väldigt lugn och traditionsenlig jul, hur fint som helst. Härligt att Mimmi samtidigt skickade fyllesms från sitt julfirande, det är kul hur olika det kan vara. Hoppas era jular var precis som ni ville att de skulle vara, puss!

Inga kommentarer: