fredag 23 september 2011

He said: "Don't you know who I think I am?!"

Eller; en BabyStrange och en rockstjärnewannabe
Jag firade min faktiska födelsedag på Harrys, jag var på fantastiskt humör. Som på beställning dimper det ner en kille vid vårt bord. Han var rätt söt så det hade vi inga problem med, det var bara en grej som var lite... off. Han hade solglasögon på sig. Inomhus. På Harry B James. Förmodligen Stockholms sämst upplysta bar. Det här får förstås en flicka att undra. Var han blind? Nix. Var han Bono? Nope. Var han en snubbe med vissa problem med självdistansen? OH YEAH.

Nåja, vi snackade ett tag, det var okej för all del men han tjatade att jag skulle gå och fråga DJn efter låtar med ett visst band. Jag ska inte säga vilket, det är definitivt inte känt, men är ett sånt där up-and-coming Stockholmsband. Jag blir less, frågar vad grejen är, om han är med i bandet? Han nekar, mumlar något om vänner i det bandet, jag frågar varför han inte önskar och får nåt mummel till svar.

Dagen efter har jag det här bandets namn inpräntat i hjärnan (är det så de raggar fans?) så jag måste ju googla. Och inte bara är solglasögonen med i bandet, oh nej. Ni vet hur man när det gäller en viss sorts musik gärna placerar en snubbe längst fram för att riktigt manifestera att han är den snygga? Gärna utan tröja, med tummarna i bältet? Solglasögat var den snubben.

Alltså. För att sammanfatta, snubben har släppt en skiva på nåt indiebolag, kanske turnerat nåt varv i Sverige, har för all del lite up-and-comingstatus, men ändå är han så jäkla viktig att han måste ha solglasögon på sig inomhus. Mitt i natten. På Harry B James. Ska man skratta eller gråta?

3 kommentarer:

Avarquare sa...

sv: Det är symbolen för Leviathan, jag älskar Leviathan - precis som man älskar enhörningar, jag tycker att det är nice med sådant och jag brinner för historia och konst och kultur - liksom bara för att man gillar tex enhörningar så behöver man inte tro på dem :) samma med Leviathan. Det är min fantasifulla sida som kommer fram - utan fantasin vore världen inget :)

Septikemi sa...

SV: Ja men den som väntar på något gott (eller goth, om man nu ska skoja till det om Poe höhö)... Bokhög har jag med. Har försökt börja läsa igenom en Dickens-samling sedan jag vet inte huuur länge!

Riot grrlsen ja....jag skulle önska att det kom en rejäl dos av unga tjejer som verkligen gjorde hård musik för musikens skull och som inte nöjde sig med att vara rekvisita/sterotyper. Men man kan ju inte bara hoppas utan man borde väl göra något åt det själv...men jag jobbar för mycket...men men men.

Heh solglasögon inomhus = lolz.

Michaela sa...

Det verkar röra sig en hel den såna snubbar på HBJ. Råkade ut för något liknande för ett tag sedan då två killar SKRÖT JÄRNET om sitt band som var "så stort". Men de ville aldrig berätta vad de hette - alltså existerade de inte ens. What is up with that?