måndag 17 augusti 2009

I Can't Go to School 'cuz I Ain't Got a Gun

I morgon har jag upprop på min utbildning. Jag är lite nervös, men inte alls på den illamående nivån. Mest rädd är jag för att jag inte ska hitta rätt hus, rätt sal (Södertörns hemsida har ingen som helst information om hur man tar sig vart och inte en enda karta så långt ögat når.) Men jag åker dit i supergod tid förstås, om jag hittar snabbt kan jag alltid sätta mig med min Bodil Malmstenbok och se jävligt intellektuell ut. Det är nämligen höstens look. I vår tänker jag mer… bohem.
Jag försöker hitta kurslitteratur utan att gå i personlig konkurs. Naturligtvis finns det ingenting på blocket, men lyckligtvis har jag efter noggrann infiltration lärt mig hur man utnyttjar biblioteket OCH bokaffärer till fullo. Go me.

Jag är lite uppspelt, har ingen lust att sova. Samma frågor som när man skulle börja första klass snurrar i huvudet; tänk om det är jättesvårt, tänk om lärarna är dumma, tänk om alla är smartare än mig, tänk om jag inte tycker om skolan – men mest av allt – tänk om de andra barnen inte tycker om mig!

Men jag är mest glad. Mest taggad. Mest redo.

Inga kommentarer: