onsdag 2 februari 2011

I dunno what to do with my hands now


Dark Tranquillitykavalkaden fortsätter, hurra! Så sjukt jävla bra. Dock har jag alltid tänkt på att Mikael Stanne ser lite, tja, tafatt ut när han står mot den där vita väggen och rynkar på näsan. Han skulle behövt en mikrofon känner jag, det är ju orättvist att de andra får se ascoola ut med sina instrument.

Just nu läser jag en bok om kroppspråk, den säger att vi ofta omedvetet pekar på oss själva för att leda folks blickar, det beror på att vi redan som barn lär oss att titta dit folk pekar. Exempelvis, om du sitter med huvdet i handen har du fingrarna mot tinningen och pekar således omedvetet mot ögonen. Vanligt är även att kvinnor som är attraherade av en någon drar fingrarna längs sitt nyckelben för att leda blicken mot brösten. Vi gör oss mer attraktiva genom att uppmärksamma våra bästa delar. Min poäng? Kolla på "Misery's crown" och se vart herr Stanne pekar när han inte har något för händerna...

2 kommentarer:

Michaela sa...

Nej, min första konsert var nog inte speciellt cool! Även om jag är glad att jag fått se Britney under hennes "storhetstid", hon var ju ändå en ikon av sitt slag.

Michaela sa...

Ja det har du nog förmodligen rätt i! Och det är dessutom inte många 8åringar som får chansen att gå på en riktigt konsert.