lördag 22 januari 2011

We're nightclubbing.

Nu även med suddiga utgångsbilder!
På Snövit. Har ingen koll på hur kamerainställningarna fungerade.
 Eftersom jag suttit instängd hemma sedan nyår var jag fruktansvärt taggad. Så taggad att det nästan gjorde ont. Så jag grabbade tag i min mycket bakfulla Lina och släpade omkring på henne halva natten. Efter förfest hemma hos mig drog vi till Snövit för att se hennes kompisar i Chainsaw spelade, träffade folk, jag var helt lyrisk.


Suddiga Lina säger "Sluta fota mig, din förbannade amatör!!!"

Upptäckte att spegeln satt precis så att man kunde fota sig när man kissade. Värsta bra om man har ny kamera och tråkigt.


När Chainsaw spelat klart fick vi tråkigt så vi drog till Rocks. Där träffade vi en massa fint folk.

Snyggsyskonen.

Miriam och Mary

Yours truly och Kim.

Mary und TildaBrukar aldrig gå till Rocks på fredagar, nu kom jag ihåg varför, it kinda sucks. Väldigt lite folk och ingen man kände. Det är jävligt obehagligt.

Har du tråkigt, gumman? Ska vi till Harrys istället?
Så vi bestämde oss för att dra till Harrys. Tappade Lina, halkade och skrattade men hamnade på något sätt där. Dock kom kameran aldrig upp ur väskan där, säkert lika bra det. Vi gjorde vad man gör på Harrys, dricker och knuffar sig fram och tappar bort varandra och hittar varandra och fyllesmsar och dansar och sjunger med till Livin on a Prayer. Jag fick för mig att gå hela vägen hem och fnyste föraktfullt åt alla taxibilar som saktade in vid mig. Dock gick det bättre för mig än för väninnan som lämnade Harrys utan sin jacka... 


Inga kommentarer: