lördag 1 januari 2011

I know nothing sweeter than champagne on new years.

Nyår! Trodde inte att jag skulle ha en enda bild, men ett par stycken har faktiskt poppat upp på facebook. Snön vräkte ner över Stockholm. Jag mötte upp Mickis och tog oss till Mary för första festen. Hennes rumskompis var ute i Vällingby så vi var ensamma i lägenheten. Drack bål och recenserade året med henne och Sonia, drack några drinkar medan folk anlände.

Jag och den vackra Sonia
Fast det var jättekul där var vi tvungna att rulla vidare, vi ville se tolvslaget från casa de Lina med bästa utsikten. Efter att ha blivit muddrade i Slussen - de var på jakt efter fyrverkerier - och armbågat oss genom folkmassorna hamnade vi hos Lina med tio minuter till övers. Bakom de enorma fönstren såg vi raketerna strö sitt glitterregn över Stockholm, vi skrek och skålade och applåderade, som man gör. Några fyllon sköt raketer, det var jävligt obehagligt, en träffade ett fönster, den andra exploderade mot en husvägg, skickade glitterduschar över dem som gick nedanför.
Ungefär en kvart efter midnatt insåg jag att det officiellt var Mickis' födelsedag, så vi hurrade lite. Sen spenderade jag några timmar med att springa runt, kramas, mucka gräl, snacka, kela med Emma, dricka drinkar, äta kokosbollar, titta på tavlorna i ateljén och så vidare. Folk kom och gick, ringde och smsade.

Det må se ut som om hon kramas, men om man tittar närmare ser
man att min UFC-älskande bästis tagit ett rear naked choke på mig
Sedan, som ett tecken på den personliga mognad jag hoppas 2011 kommer föra med sig, lämnade jag festen innan klockan fem på morgonen.

(Bild 1&2 tillhör Mary, bild 3 tillhör Matte)

Inga kommentarer: