måndag 20 december 2010

Young, hot, running free

CV-bilden.
Hade en rock'n'roll party helg, samma vända som back in the day; Harry B James på fredagen, Rocks på lördagen. Miss Marilyn har varit helt insnöad på dancehall och hiphop de senaste månaderna, men nu äntligen följde hon med mig. Efter världens trevligaste glöggparty med bästa folket hamnade vi på Wacky Vamps releaseparty på Harrys. Det var en fantastisk kväll; vi dansade hela natten, musiken var grym. Pratade med bekanta och främlingar, nån snubbe med oversize ego försökte ta med oss båda två hem men det var inte vår tekopp. Det finns bilder; sånt, men jag känner att jag har mer värdighet än visa dem.

Vi drog på efterfest hemma hos Mary, hennes roomie anslöt sig snart och det var hur schysst som helst. Pete gjorde oboydrinkar och vi åt soppa (efterfester där det bjuds på mat är bättre än andra efterfester!) Jag fick gnaga av mig en arm för att komma hem nångång efter sex, men behövde verkligen sömnen.På lördagen var det dags igen, gick över till Mary där festen visst aldrig tagit slut igår. Vi hände några timmar med roomien som hade födelsedagsfest där, drack lite absint och dansade i vardagsrummet. Tog oss till Rocks, Pete hade fixat lista tack och lov, för det var fucking svinkallt utomhus. Träffade Lina och Michell, hela det gänget. Marys bror var också där vilket var grymt, har ju inte sett honom sen Sweden Rock.

Snyggsyskonen.
Det var så jävla kul att dansa precis hela natten, bäst av allt att hänga med Marydockan igen. Det är fan omöjligt att ha tråkigt med henne.


1 kommentar:

Vanadesse sa...

haha nej jag vet ;) men har inte lyssnat mkt alls på dom. därav jublar jag inte =)
eller hur det blir skitsvårt att slå! fick ju se kiss, aerosmith, mötley och maiden och det e fan helt galet!