tisdag 1 juni 2010

Since Her Mind Left School, It Never Hesitates

Idag är det tre år sedan jag tog studenten. Tre år. Tänk bara, så himla många fantastiska saker som hänt sedan dess. Det har varit en väldigt bra tid, nästan hela tiden.
Och studenten, tja, det var ingen stor grej för mig egentligen. Jag kände att jag tagit den för flera månader sen, jag var klar med skolan och studenten, ja den var mest för folk som hade som roligast i gymnasiet och skulle se livet gå utför därefter.
Men så här skrev jag i alla fall om studenten i min dagbok:

1. "Studenten, studenten jag förstår bara inte. Det har gått så fort men jag är redo, jag har varit redo i månader. Det blåste som tusan så champagnefrukosten blev mycket kortvarig då vi frös i våra klänningar, man kunde knappt gå upprätt på Arenavägen."

2. "Vi gick, skrattande, skrikande, sjungandes mot våra föräldrar, allra längst fram stod mina.
'Jag ser dem!' skrek jag yr av lycka. "Jag ser dem!'
Sen blev allting ett virrvar av leenden och kramar och saker i gulblårandiga band som hängdes runt halsen. Det måste finnas hundratals bilder på mig med ett vidöppen mun och ett dumt flin. Jag fick en hjärtformad studentballong av Wikas mamma, vinden drog i den, den ryckte som en ilsken hund i ett koppel."

3. "Efter att studentflaket åkt gick jag och Emma runt på stan ett tag. Jag deppade lite, kände att studenten borde varit mer än det här, men så här efteråt känns det alldeles perfekt. Vi gick till Harry B James och drack cider innan vi gick till Greken på hörnet där vi skulle ha våra studentmottagningar."

Maten var god, jag fick en dator i studenpresent och slutskivan lame. Och det var väl typ det.

Inga kommentarer: