tisdag 4 augusti 2009

I Know This Girl, She Likes to Switch Teams

Jag förlorade min Prideoskuld i år. Det var helt otrolig. Jag var helt klädd i vitt för första gången på väldigt många år, vi skulle vara brudar jag och några vänner. Det var lite halvdant väder när vi kom dit och sen skedde det frenetiska letandet efter ett bra flak att gå bakom. Man vill ha ett med musik, men också ett som inte representerar något man inte står för.
Men vi hittade ett bra flak så vi dansade hela vägen till Humlegården, jag hade ont i ansiktet för att jag log så mycket.
Vi tittade på män som såg ut som amazonkvinnor, änglar och djävlar, bara bröst, läder och lack och folk utklädda till sushi. Slashgänget hade lika bra energi från början till slut, skrek övertygat att Harry Potter är homosexuell, homosexuell, homosexuell. Partierna passerade, Centerpartiet såg ut som det trista studentflaket ingen ville åka med. Alla dansade och alla var glada, transorna knep ihop tårna och grimaserade i sina höga klackar.

Något som är fantastiskt med Pride är att man hela tiden träffar folk man känner. Föräldrars vänners barn, nära vänner, kollegor och allt möjliga. Det var ett evigt kramande och vinkande och skrattande. Det var jättekul helt enkelt. Jag ska definitivt gå nästa år, och ha något galnare på mig.

Inga kommentarer: