fredag 3 april 2009

You Can Study Shakespeare and Be Quite Elite

... eller också säger studera.nu "nää."

Jag är mycket osams med studera.nu. Vad jag vill göra är mycket enkelt - jag vill anmäla mig till ett par kurser så att jag kan plugga i höst. Jag vet vilka kurser. Jag vet på vilken skola. Jag har min min sida, jag har min pinkod. Jag är redo.
Men den rara lilla sidan hävdar att jag inte har några meriter. Det här finner jag både märkligt och irriterande då jag både tagit studenten, gjort högskoleprovet och pluggat på folkhögskola med ganska god marginal till 1999 (då betygen först började registreras på databas, har jag lärt mig.)

Jag ska ringa i morgon. Gud vad jobbigt. Jag hatar att ringa. Den moderna teknologin har förstört det. De kommer att ha en svartelefon med kvinnligröst som ger mig flera alternativ och varje alternativ representeras av en siffra jag förväntas trycka. Sen kommer det komma en telefonkö. Vilket mörker. Jag lovar att deras plan är att hälften ska få panik av alla val, alla siffor, och lägga sig i fosterställning under skrivbordet. Olyckligtvis räknade de inte med att jag inte har något skrivbord.Also: Min lilla dubliner är berusad. Bless.

1 kommentar:

dubliner sa...

not sayingt this is genious just cause im drunk, it truly is