söndag 29 mars 2009

There’s a Club, If You’d Like to Go

Det blev inget Harrys i fredag, för att Sonia var sjuk. Lite deppigt, men det finns ju alltid andra fredagar. Dessutom var jag lite vimmelkantig efter nattis så det var kanske lika bra.

Mimmi droppade spontant in i stan igen och bjöd ut mig på lördagen i stället. Fast hon skulle äta och joxa först så jag umgicks med bg istället. Han var väldigt snäll och köpte nån sorts kebabkyckling och cheesecake åt mig. Vänner med pengar är det bästa!

Mimmi och hennes väninna Karen kom över för att byta om och förfesta, och efter en stund droppade även Jojjo in. Vi fem satt på mitt golv, pratade och delade på en flaska El Coto, några burkar cider och lite Smirnoff Ice. Det var himla kul! Sen drog vi vidare, efter lite dividerande bestämde vi oss för Marie Laveau. Där var det knökfullt, det fanns inte ens plats i garderoben. Men efter att ha lurpassat lite på människor som ville hämta ut sina jackor löste sig det problemet.

Jag vill hävda att jag lärt mig anpassa mig till de flesta uteställen. Visst, ibland känner man sig lite märklig men man kan ha kul ändå. Marie Laveau däremot var verkligen inte my brand of whiskey. Vi dansade ändå i de oventilerade lokalerna, men det var svårt, för rytmen låg liksom på två ställen samtidigt. Bg och jag roade oss med att räkna helluggar. 15-18 tror jag ställningen blev innan vi tröttnade. Sen kunde man få extrapoäng för hornbågade glasögon, huvudbodnader, mesmohawks och lykkeliknutar. Det komplicerade poängsystemet för att det är lite oklart vem som vann i slutändan.

Hur som helst clubkids, lär er den viktiga läxan att det är idiotiskt att gå ut natten man ändrar till sommartid. Man förlorar nämligen en timme i övergången, alltså stänger allt tidigare och du förlorar dyrbar danstid.

3 kommentarer:

Sonia sa...

jag tänkte att du och mary skulle gå dit i vilket fall.
men det är som du säger, de finns fler helger! :)

Mimmi sa...

Men du! Hacka inte på M... L...!!! Fast det är ju sant... musiken e inte så viktig för mig, jag gillar dansen. Så länge det finns ett beat så finns det ett steg att ta och så länge det finns ett steg att ta så kommer jag vara där! Nästa gång bestämmer du ställe!

Baby Strange sa...

Men det var ju det som var grejen, det var ju undancable! Det fanns TVÅ beats.