tisdag 16 september 2008

I Even Like the Brithday Presents You Get MeHappy birthday to me
Happy birthday to me
Happy birthday dear Fanny...


20 alltså. Inte för att det gör någon större skillnad i det här landet men ändå. Jag har lämnat tonåren bakom mig, ingen ångest, bara tacksamhet. Nu kan jag gå ut i världen som en mogen kvinna eller nåt. Eh.

Var inte alls särskilt taggad när jag vaknade, alldeles ensam, inte en människa som sjöng för mig eller tryckte något alldeles för sött i munnen på mig. Lite deppigt faktiskt. Sen öppnade jag mobiltelefonen, lyssnade på inspelade meddelande från mormor och familjen. Den senare sjöng, lät som om de var inuti en bunker, men förhoppningsvis är det bara min £20 mobil.

I skolan kom alla ihåg. Verkligen alla. I matsalen sjöng alla för mig (man tycker att det borde bli mindre pinsamt eftersom man blir äldre, men nej...) och jag fick en flaska Jack Daniels i present av dem!!! Bless! Vi har bara umgåtts i tre veckor men de känner mig redan.
Dougnutsen fick jag av Allison i köket. Jag fick hjälp att äta upp dem.

Vi åkte till Chicester, såg katedral och mur, skämde ut Sue, lyssnade på mässa. Åkte till Pavillion där de som inte läser British Culture (losers) hade satt upp en massa papper där det stod "Grattis Fanny" på en massa olika språk. Andy (vet inte vad hans arbete är egentligen, men det kan nog ungefär översättas till "lekledare") hade inhandlat rulltårta och muffins och små ljus. Det var helt underbart.


Tack Swii-dissh Fålk Haj Skuul för en grym dag!!!

2 kommentarer:

Mimmi sa...

Hej! O Grattis i efterskott! Hoppas at du gjorde några kakor i de där kakformarna jag gav dig, då kunde du ha låtsats att jag gjort dem åt dig! Hoppas du har det bra! Tusen kramar! Nu e det förresten bestämt... eftersom jag har så lite pengar just nu kommer jag inte förrän senare. Men jag har bokat biljetter o allt! sista helgen i november!

Ford, Lita Ford sa...

Låter ju supermysigt:D

Hoppas min present till dig landar snart!